24 juni 2013

Arla morgonstund

Hej på Er!

Känslan av irritation över att ha vaknat på tok för tidigt har försvunnit.
I stället så en mer behaglig känsla av lugn spridigt sig.
Det är inte så dumt att sitta i köket framför datorn med en kopp kaffe klockan 04:40 och se solen lysa över hustaken.
Bara jag vaken... i hela stan känns det som :)

Om någon timme är det jobb men det känns fortfarande lite avlägset.
Det har blivit lite si och så med hundträningen de sista dagarna. Man kanske skulle väcka Mia och Selma och köra ett kort pass med dem?
Eller så sitter jag här och njuter av lugnet, tar en till kopp kaffe och myser i vetskapen om att i morgonbitti vid den här tiden packar vi in oss i bilen och kör mot Sundsvall.
Det får nog bli så i stället.



Önskar Er alla en fin dag!

Kram
Jenny

21 juni 2013

Glad Midsommar

 


GLAD MIDSOMMAR!
 
 
Kram
Jenny

19 juni 2013

Jag borde kanske ha köpt den?!

Hej på Er!

Nu är det så där igen!!! Jag går med lite ångertankar. Var in en snabbis på Myrorna för att kika runt lite. Till min obeskrivliga glädje kom jag över någonting som stått ganska högt upp på min önskelista ett tag nu :) En blomma och några lager vit färg så blir det mer än perfekt :)

Att jag älskar trasmattor är inget nytt... och trasmattor har jag inhandlat i parti och minut. Det jag har saknat är att jag inte hittat någon rejält tilltagen matta. Idag låg det en sådan i en gammal tvättkorg längst in i ett hörn på Myrorna. Den var visserligen ihop sydd av två mattor, men av två identiskt lika mattor. Stor och rejäl var den och hade fina färger. Men tror ni att jag köpte den!!?? Nej! Jag kände att jag var "tvungen" att gå hem och fundera lite över det. Mäta lite och klura lite över mattans placering osv. SUCK!!! Varför gör jag såhär? Jag vet ju vart jag skulle ha den... mattan skrek ju ut att den passar i vardagsrummet vid soffan!!!! I morgon när jag kommer ner till Myrorna för att köpa den så kommer den inte att finnas kvar! Så typiskt! Hur många gånger har jag inte varit med om detta tidigare? Att jag inte lär mig! Hittar man något som man vill ha så köper man det direkt, utan att vela och fundera ( ja, det beror ju på i vilken prisklass man talar om. Alla saker ska inte impulsköpas)
MEN... under kan ske! Det kan vara så att den finns kvar :) Gissa vem som kommer att hänga på låset till Myrorna i morgonbitti kl 10:00 :)

Ett av mattfynden för några veckor sedan.
 

Önskar er en fin dag!
 
Kram
Jenny
 
P.S Om lite drygt en vecka blir flocken komplett igen :) Då åker vi upp till Sundsvall för en veckas ledighet och för att hämta hem vår lilla flirtkula Sierra D.S

17 juni 2013

Ljusa kvällar

Hej på Er!

Jag må inte vara så förtjust i sommaren och värmen men jag fullkomligt älskar de ljusa kvällarna!!
Så mycket mertid! :)

Äntligen har träningen av hundarna kommit igång igen. Inspirationen och lusten till att träna mina fyrfota varelser har inte varit hög den senaste tiden. Oregelbundna arbetstider, ofrivillig flytt,  två månaders arbetslöshet med tillhörande penningbrist och nya jobb har tagit all kraft. Men äntligen känner jag att det börjar stabilisera sig och lusten till både det ena och andra börjar komma tillbaka!

Mia och jag har återupptäkt glädjen och lyckan i att apportera igen. Vi har just avslutat en apporteringskurs hos SSRK.
Selma och jag har gått spårkurs och tränar så ofta vi kan på egen hand. Tyvärr så har min ormfobi drastiskt ökat pga flera närgångna ormkontakter (har aldrig stött på så mycket orm) så det där med spårträning har blivit något åtsidosatt. Däremot så har jag åter insett glädjen i att träna lydnad. :)
Äntligen känner jag att det skulle nog kunna gå vägen att ställa upp i en tävling... till hösten. :)

 
Selma och Mia på den nya favoritplatsen

Selma

Nyvaken tuffsig Mia
 
Selma

Önskar er alla en fin dag!

Kram
Jenny

P.S Nya valpbilder finns på www.seamountains.com  D.S

07 juni 2013

Textil-loppat

Hej på Er!

Broderade dukar kan man fynda för några kronor styck på loppis.
Även tyger (som köksgardinen) kan man fynda :)

 
 
 
 

 
 

 


Önskar Er en fin dag och en trevlig helg!
 
Kram
Jenny