13 juli 2013

Ledig helg

Hej!

Äntligen ledig! :)
Efter att ha jobbat 11 av 12 dagar så känns denna lediga helg extra välkommen kan jag lova. :)

Dagen idag har mest ägnats åt att ta igen allt som satts åt sidan under de senast 12 dagarna. Förutom städning och tvättstuga har vi även hunnit med att ta med hundarna på picnic :) Det gäller att aktivera hundarna tidigt på morgonen då solen inte hunnit bli hysteriskt het.
En riktigt trevlig dag trots tvättstuga. 

 
Underbara mysiga Sierra som kommit hem igen!!!!

Nu sitter jag i våran nytvättade soffa, tittar på ett gammal avsnitt av Kommisarie Morse och virkar på en filt. Sämre kan man ha det :)

Kram
Jenny

04 juli 2013

Dagens

Hej på er!

Lugn ledig dag som stillar mörka ångestmoln.

Planterat om några blommor och hittat nya platser för dem.

Superfint fynd på Myrorna :) Urverket fungerar inte men det spelar ingen roll. Några lager vit färg och en blomma gör susen.

Sytt ihop några mormorsrutor till kuddfodral.

Avslutat ett kuddfodral till av mormorsrutor. Virkat lite på en stor mormorsrutan som är tänkt att bli en filt. Japp, jag älskar att virka mormorsrutor :)



Även fyndat stora rejäla kaffekoppar på Myrornas. :) Funkar riktigt bra att dricka kaffe ur men jag tror att de gör sig bäst med varm choklad i.

Inte att förglömma...
alla tre hundar har fått sig en varsin cykeltur idag. Selma hade lite svårt i början att förstå att det inte var kapplöpning mot cykeln som var tanken. Efter ett tag lugnade hon ner sig och travade i fin takt bredvid cykeln.

Kram
Jenny



03 juli 2013

Seamountains Wonderful Wish

Liithen (Selma) börjar bli stor
I söndags gjorde hon MH`t och fick "känd mental status". :)
Idag fyller hon två år!!

 

Önskar er en fin dag!

Kram
Jenny