21 februari 2014

Det är ju fredag

Hej!


Sierra

Det är ju fredag och ledig helg!
En liten påse med smågodis från Hemmakväll är man allt värd ;)

Trevlig helg!

Kram
Jenny

16 februari 2014

Försök till gruppfoto

Hej!

Försökte få till ett gruppfoto på hundarna tidigare idag.
Samtliga foton slutade på något vis med att någon av hundarna fick för sig att bryta grupperingen.

Mia, Sierra och Selma

Passade även på att träna linförighet med Selma. Problemet med att hon gått för långt bakom har äntligen rättat till sig på ett relativt snabbt och enkelt sätt.


Kram
Jenny

15 februari 2014

Virkade prästkragar

Hej!

M sitter i vardagsrummet och tittar på hockeymatchen mellan Sverige och Lettland. Att döma av alla suckar, stönar och jubelskrik så har jag listat ut att Sverige leder. :) Själv har jag uppfyllt min OS-tittar-kvot-per-dag idag genom att se damernas skidstafett.

Som sagt så tittar M på hockey och jag sitter i köket och virkar prästkragar. Mönstret till dessa lättvirkade vackra rutor hittade jag här.
Jag virkar mina med garnet Tilda från Svarta Fåret.




Kikade in lite snabbt på SBK och såg till min stora glädje att vi kommit med på rallytävlingen den 1 mars.

Kram
Jenny

12 februari 2014

Sandlåda i sängen

Hej!

I ett obevakat ögonblick smög sig någon upp i sängen. Denna någon lyckades även försvinna ur sängen utan att ha blivit sedd. Men jag vet att det var någon i sängen eftersom denna någon lämnade ledtrådar efter sig.



Bara att bädda rent i sängen... Föreslog den käcka idén om att vi inte alls behöver bädda rent. Sover vi i sängen med dessa gruskorn så behöver vi ju inte peela kroppen på några veckor. Micke tyckte inte alls om idén. Förstår inte varför ;)

Kram
Jenny

09 februari 2014

Utflykt

Hej!

Idag blev det en lite utflykt till Mjölby. SSRK (Svenska Spaniel och Retriever Klubben) hade utställning och vi åkte ner för att titta bla på när Linda ställde ut sin fina tollarkille Niño.

Kändes mycket konstigt att vara på en utställning utan att själv ställa hund. Saknade stressen, nervositeten, förväntningen och glädjen man känner när man står och väntar på sin tur att gå in i ringen. Men samtidigt var det väldigt roligt att kunna gå runt mellan ringarna och verkligen titta och njuta av alla fina retriever som var där.

Lindas fina Niño
Vi åkte hem ganska tidigt för att hämta upp hundarna för att ta en lång promenad på Tinnerö. Mycket uppskattat av hundarna trots att det regnade.

Kram
Jenny


02 februari 2014

Äntligen riktiga vantar

Hej!

Det tog ett tag, eller rättare sagt något år, innan jag faktiskt gick och köpte vantarna. En sväng förbi torget och torghandlarna så låg de i min väska.
Enda kruxet är att det idag har varit mildare väder så det är bara att hoppas på råkyla :)

På tal om mildare väder och vad det med för. Mildare väder gör att helt plötsligt är det förenat med dödlig fara att gå på trottoarerna nära höga hus. Om denna totala livsfara blev Micke akut påmind om tidigare idag när han var ut med hundarna. Ett brak och knak uppifrån och en microsekund senare föll några stora isklumpar ner mindre än en halvmeter från Sierras huvud. Hade hon träffats av de där isklumparna hade hon nog inte varit bland oss nu. Fy hemska tanke!!

Nu ska jag gosa ner mig i sängen med hundarna. Micke har fått för sig att se Super Bowl i natt så jag och hundarna kan ta upp hela sängen ett bra tag :)