19 juni 2013

Jag borde kanske ha köpt den?!

Hej på Er!

Nu är det så där igen!!! Jag går med lite ångertankar. Var in en snabbis på Myrorna för att kika runt lite. Till min obeskrivliga glädje kom jag över någonting som stått ganska högt upp på min önskelista ett tag nu :) En blomma och några lager vit färg så blir det mer än perfekt :)

Att jag älskar trasmattor är inget nytt... och trasmattor har jag inhandlat i parti och minut. Det jag har saknat är att jag inte hittat någon rejält tilltagen matta. Idag låg det en sådan i en gammal tvättkorg längst in i ett hörn på Myrorna. Den var visserligen ihop sydd av två mattor, men av två identiskt lika mattor. Stor och rejäl var den och hade fina färger. Men tror ni att jag köpte den!!?? Nej! Jag kände att jag var "tvungen" att gå hem och fundera lite över det. Mäta lite och klura lite över mattans placering osv. SUCK!!! Varför gör jag såhär? Jag vet ju vart jag skulle ha den... mattan skrek ju ut att den passar i vardagsrummet vid soffan!!!! I morgon när jag kommer ner till Myrorna för att köpa den så kommer den inte att finnas kvar! Så typiskt! Hur många gånger har jag inte varit med om detta tidigare? Att jag inte lär mig! Hittar man något som man vill ha så köper man det direkt, utan att vela och fundera ( ja, det beror ju på i vilken prisklass man talar om. Alla saker ska inte impulsköpas)
MEN... under kan ske! Det kan vara så att den finns kvar :) Gissa vem som kommer att hänga på låset till Myrorna i morgonbitti kl 10:00 :)

Ett av mattfynden för några veckor sedan.
 

Önskar er en fin dag!
 
Kram
Jenny
 
P.S Om lite drygt en vecka blir flocken komplett igen :) Då åker vi upp till Sundsvall för en veckas ledighet och för att hämta hem vår lilla flirtkula Sierra D.S

3 kommentarer:

 1. Vet precis vad du menar, är likadan själv!:(
  Varför slår man inte till direkt!?
  Önskar dig en skön midsommar!
  Kram

  SvaraRadera
 2. Ja så kan det vara, jag har gjort likadant. Du får skynda dig imorgon :) Den finns säkert kvar. Ha en trevlig midsommar / Anna

  SvaraRadera
 3. vill bara önska Glad Midsommar.

  Mattan var jättesnygg, den du hade på bilden.

  SvaraRadera

Hej!
Jag skulle bli så glad om du har lust att lämna ett litet avtryck innan du går.
Kram
Jenny