30 januari 2012

Trevligheter

Hej på Er!

Puh... då var de här tre jobbnätterna gjorda!
Byte av jobb har varit krångligare än jag trodde att det skulle vara. Jag är mer slutkörd nu än var jag var som timvikarie

Men trots mycket jobb och besvärligheter runt det så har det ändå hänt endel trevligheter. Tre stycken för att vara exakt :).
Den första trevlighet är att jag och Selma ska gå på utställning i slutet av februari. En vanlig inofficiell utställning för att träna Selma... och mig.
Den andra trevligheten är... har ni lagt märke till att det numer finns en till hund med i listan till höger... under bilden på Selma?
Japp... från att ha varit till låns sedan sommaren så har Sierra flyttat hit "på riktigt"!!! Gissa om jag är glad!!!! Välkommen underbara Busunge!Den tredje trevligheten är:

Före:

Efter:
Tänk vad lite vit färg kan göra :)

Önskar Er en fortsatt bra dag!

Kram
Jenny

3 kommentarer:

 1. Senast idag tänkte jag på att byta vårat köksbord till ett runt och nu när jag ser detta blir jag ännu mer sugen på ett runt köksbord. I ett litet kök borde det vara mer praktiskt med runt köksbord?
  Riktigt lyckat med målningen :)
  Kramar Helena

  SvaraRadera
 2. Oj vilka härliga trevligheter...tre hundar nu. Gud va roligt.
  Och före och efter bilderna var ju super. Tänk vad fint det kan bli. Ha en go vecka nu, kram Maria

  SvaraRadera
 3. Wiiihooooo vilka underbara trevligheter! Så roligt. Tre stora hundar. Vilken tur att de får bo hos dig och vilken tur att du har starka armar...tänker jag... Men du har nog fin ordning på dina fyrbenta vänner så stora armmuskler kanske inte behövs :)

  Ann-Louise

  SvaraRadera

Hej!
Jag skulle bli så glad om du har lust att lämna ett litet avtryck innan du går.
Kram
Jenny