19 november 2010

Blommor och hönsnät

Det är kanske lite för tidigt men... jag fick två hjärtan-på-tråd av sambon igår samt att jag mot bättre vetande kikade in lite snabbt hos "min" blomsteraffär som ligger två minuters promenad väg från mig. Det var inte meningen att jag skulle köpa något utan bara titta. Pyttsan... vad jag intalat mig det genom åren.... inte köpa utan bara titta.
Jaja... som vanligt så kom jag hem med lite smått och gott. :)

Det är som sagt var lite tidigt kanske men... jag knåpade ihop två advents/julgrupper. :)

Hjärtan-på-tråd, höstglöd (kanske blomman heter?), en gammal kakform som får agera ljuskopp (köpt hos Ateljé Skogslyckan) och vit mossa i en gammal rostig panna/kåsa/kärl.

Vit cyklamen, murgröna, hyacint, ljuskopp i glas och grön mossa fick samsas i en egenhändigt gjord korg av hönsnät.Önskar Er alla en fin och mysig fredagskväll!
Kram
Jenny


P.S Jag blir så glad över att ni vill kika in hos mig. :) D.S

4 kommentarer:

 1. Hej gumman!
  Så fint du har fixat! Ja, jag visar väl nån dag vad jag håller på ;)
  Ha en mysig kväll!
  Kram Sirpa

  SvaraRadera
 2. Hej!
  Vilka fina grupper du har gjort! Jag tycker inte att det är för tidigt:) Själv ska jag ta och fixa mina hyacinter imorgon-får se vad det blir av det.....
  Kram Annelie ♥

  SvaraRadera
 3. Hej Jenny! Vad kul att se vad fint du gjort med ljuskoppen! Det är väl inte för tidigt, här pysslas det för fullt och jag har julpyntat både shop och blogg. Det skall göras ett julreportage här så allt måste vara klart till den 13 december.... Ha en fortsatt fin helg!
  Kram Pia

  SvaraRadera
 4. Har snurrat runt lite bland bloggar,fin blogg!Fint julpyssel! /Gunilla

  SvaraRadera

Hej!
Jag skulle bli så glad om du har lust att lämna ett litet avtryck innan du går.
Kram
Jenny