19 juni 2011

The deep purple Lilac

Hej på Er!

Något trött nu efter dagens aktiviteter. :) Jag var med på en funktionsbeskrivning som Mias kennel ordnade för en av valpkullarna. Så roligt att se... speciellt momentet med fågel.
Maria kom sedan förbi och tittade på Mia. Själv så tycker jag att Mia har blivit enormt stor med tanke på att det är tre veckor kvar till det är beräknat. Nästan groteskt stor i mina ögon. Men Maria tyckte inte alls att Mia var så onormalt stor, utan hon ser ut som hon ska. Skönt att höra :) Frågan är bara hur många små valpar som finns där inne:)

Svårt att visa med en bild men om ni tittar vid hennes lår på bakbenet så syns en bulle :)


Några syrenkvistar plockade jag med mig på promenaden tidigare idag. Det gäller att passa på att njuta av den vackra färgen och underbara doften så länge man kan. På flera håll så håller de på att blomma över.

En liten bukett i farmors gamla kanna

Bordet som stått i hallen har fått flytta in i vardagsrummet. Kannan är från IKEA och korgen i trådslöjd med tidningarna i var alltsammans med i paketet från Country by mail.

Den vackra lila färgen gjorde sig fint på det gråa dokumentet. Anteckningsboken finns alltid i min väska. Perfekt att nära till hands om någon skaparidé dyker upp eller något att lägga urrivna mönster i.


Nu blir nog att gosa ner sig i fåtöljen, lägga upp benen på fårskinnet på fotpallen och titta på säsong 2 av Fringe.

Önskar Er en skön avslutning på helgen!

Kram
Jenny

4 kommentarer:

 1. åh dessa ljuvliga syrener ja man får verkligen passa på att njuta medan de fortfarande blommar. Skönt att höra att allt är bra med Mia och hennes mage.

  Önskar dig en skön avslutning på helgen

  SvaraRadera
 2. Så fint du lagt ut. Den "lilla" bullen på Mia. Hon är så fin tycker jag. Vackra syrener, tyvärr har våra blommat över nu. Jasså testet har ni gjort :) Min kära make gjorde det ju också. Och faktiskt stämmer det bar med mitt...vilken tur annars hade han fått bo i garaget :) Din make kanske får bo i garaget nu då Hi Hi...kompromissa ja det faår vi allt göra ibland. Ha en skön start på veckan. Kram maria

  SvaraRadera
 3. Oj här är syreenernas tid förbi sen "länge" känns det som iallafall! Men dom är så fina och doftar så gott!
  Ha det så bra, kram Helena

  SvaraRadera
 4. Älskar syrener :) Snart är våren här och vi har en massa härliga, väldoftande syrener utanför. Nu längtar jag massor... Håller på att läsa din blogg bakåt ;) Jättefin och trevligt skriven. Och så himla fina bilder och vad duktig du är på allt :)

  Hälsningar Johanna

  SvaraRadera

Hej!
Jag skulle bli så glad om du har lust att lämna ett litet avtryck innan du går.
Kram
Jenny