26 oktober 2010

Veckan som var...

Trots att förra veckan var överfull med jobb (fortfarande influensatider på jobbet) fick jag lite tid till pyssel och handarbete.
Pippi-tröjan jag började på för någon vecka sedan är det bara ärmarna kvar att sticka. Planen är att den ska vara klar i mitten på november.
Tänk om jag ändå kunde vara lika snabb att avsluta projekt som jag är att påbörja dem.

Efter att ha sett den fina mosskransen i Allers Julmagasin (med utförlig beskrivning på hur man enkelt själv gör stommen av tidningspapper och plastfolie), bestämde jag mig för att göra en egen stomme. Resultatet... tjaaa... vad säger man. Allt annat än vackert!!! Kanske att den blir och se bättre ut när mossan kommer på.
Men så lätt som det beskrevs i tidningen var den inte att göra!
Min beställning jag gjorde hos fina Pia kom förra veckan. Två gröna flaskor och 6 formar. Superfina saker från en superfin "butik!!

Två gamla fotografier, spets och linsnöre blev fina dekorationer på blockljus från IKEA. Idén kopierade jag helt fräckt rakt av härifrån. Tack för inspirationen!


Kram
Jenny3 kommentarer:

 1. Vad glad jag blir att du blev nöjd! Kakformarna går att använda till massor! Vilken underbar morgon vi har här, med frost och solen som gnistrar som små diamanter på marken. Ha en fin dag och tack!
  Kram Pia

  SvaraRadera
 2. Hej!
  Du låter så positiviskt att man blir glad!
  Ljusena blev jätte fina! Spännande se sen din tröja!
  Har en fin tisdag!
  Kram Sirpa

  SvaraRadera
 3. Vackra flaskor , å gamla bilder så där på blockljus vackert

  SvaraRadera

Hej!
Jag skulle bli så glad om du har lust att lämna ett litet avtryck innan du går.
Kram
Jenny