26 september 2010

Lite besviken trots allt...

God morgon på er!
Hoppas ni har sovit gott! Jag har inte kommit ner i sängen än efter jobbet i natt. *ler* Solen lyser klart från en underbart vacker blå molnfri himmel och luften är sval och hög. Ute i skogen låg frosten kvar, såg jag, när jag och hundarna tog en skogspromenad nu för en stund sedan. Är det inte vackert med frost så säg?

Jo, just det! Jag måste berätta att jag lyckades komma iväg på loppiset i går. Halvt förblindad av trötthet och frös så jag nästan hackade tänder (blir att frysa när jag är trött) lyckades jag vara där... nästan när dom öppnade.*hurra*
Vi kom bara dit 10 minuter efter det att dom öppnat. Låter inte så mycket men... nog för att nästan hälften av alla saker redan var bokade. *besviken*
Med raska (läs små sprang) steg styrde jag kosan med måttbandet i högsta hugg (hade tagit mått hemma för att försäkra mig att mitt älskade månbord verkligen skulle ha rätt mått)och antagligen mord i blick mot stället där borden förvaras.Kommer fram till bordet och mäter med måttbandet. Helsike!!!!! På tog för bred och för lång!!! Jag kan lova att den svordomsramsa som porlade ut ur min mun hade fått han där nere att baxna!!!! *h-vete@&%!!!*
Såååå besviken!!! *gråter
Som jag sett fram mot det där bordet!! Det skulle ha varit perfekt i hallen... om det varit rätt mått på det. Men det vaaaar rätt mått... som jag sett det i min fantasi.  
Det blev en mer dämpad Jenny som planlöst lunkade fram och håglöst och ointresserat tittade på resten av föremålen efter den där besvikelsen, kan jag ju säga. *suckar tungt* 
 
 Men jag kom inte tomhänt därifrån.*ler* Lite småsaker lyckades fånga mitt svala intresse. Bla en röd hattask med bruna skinnremmar. Vad jag ska göra med hattasken vet jag inte än. Antar att den blir målad vit och kanske får någon text på sig. Kanske oxå något spetsband eller nått. 
Två ljusstakar i mässing för 5 kr styck fick oxå följa med. Eftersom det är Micke som är experten på sprejfärg så har han lovat att måla dem svarta. 

Även om loppisbesöket inte resulterade i vad jag hade spetsat in mig på så... var det värt de alltför få timmar sömn jag fick på lördagen.
En ny idé fick jag under besöket. Tyvärr så var det föremålet redan sålt men... Jag ska defenitift hålla ögonen öppna efter en sådan sak framöver.
Jag vill slänga ut sängramen och gavlarna vi har nämligen och ersätta ramen vid huvudändan med en stor gammal spegeldörr! *nickar* Hur det projektet ska fungera i praktiken... har jag inte funderat ut ännu men det kommer. *ler*

Nu ska jag krypa ner i sängen och gosa och snosa på två trötta men lyckliga hundar. 
Jag och Alma brukar alltid hålla tass och hand när jag går och lägger mig på morgonen. Jag ligger på min sida sängen och hon rullar ihop sig till en "liten" boll på Mickes sida av sängen, så sträcker hon ut tassen och lägger den i min utsträckta hand. Så somnar vi.*myser* Mia förstår inte "grejen" med det där att hålla tass och hand utan ligger bekvämt raklång tvärs över hela sängen i fotändan.

God natt på er och hoppas ni får en finfin dag!!!

Kram
Jenny 
 

6 kommentarer:

 1. God morg...natt vännen!
  Hö, måste man alltid har så otur! Jag hittade också en mycket fin hylla på nätet men den var alldeles för liten:( Men som tur hittade du nått fint allafall! Jag kom inte till loppis, har varit sjuk...fabians hosta sitter kvar!
  Låter så skönt att mysa med hundarna!
  Har en skön söndag!
  Kram Sirpa

  SvaraRadera
 2. Hoppas vi får se sen vad du har målat!
  Kramiz

  SvaraRadera
 3. Hahaa, jag här igen!
  Hoppas du har hafr det bra och att din vecka har börjat med fart :)
  Kramizar

  SvaraRadera
 4. Himlars vilken besvikelse! När man verkligen satt samman allt i fantasin, och ser framför sig hur himla bra och snyggt det skulle bli, då är det hårt att ta när en "liten" detalj som mått inte fungerar. Men det är väl bara att beväpna sig med tålamod och invänta den där gången när det perfekta bordet plötsligt står där. Själv intalar jag mig att det dagen kommer, för än har det månbordet iaf inte visat sig för mig, även fast jag tycker jag tittar väldigt noga.

  Såg att du skrivit ett litet inlägg och länkat till mig, om ljusstakarna. Tack för de snälla orden! Och så roligt att du blev inspirerad, det är ju det man vill med sin blogg. Och ursäkta för att det tagit mig sån tid att titta in här hos dig - det har varit både resor och jobb för min del, så jag känner mig helt snurrig just nu.

  Hoppas du får en fortsatt fin kväll!

  SvaraRadera
 5. Hej vännen!
  Tack för din hälsning hos mig! Jaha, ny frilla! Roligt, och vi får inte se den, eller? :)
  Uuu....ny Golden! Hur gammal är hon? Bilder!!!
  Du skulle ha sett mig igår och idag! Igår jag sydde, strök, fixade kvällis och satt vid data - samtidigt! Idag jag sydde, strök, lagade mat, hängde tvätt och tittade efter lilla Anabelle - ja, samtidigt! :) Vad man kan om man bara vill!
  Hoppas du har haft en bra dag!
  Önskar dig en trevlig onsdag!
  Kramizar Sirpa

  SvaraRadera
 6. Hej på dig!
  Hoppas du har haft en kanon dag! Hur mår hundarna?
  HÄRLIGT med sol! Har ni haft den också?
  Har en fin onsdagkväll!
  Kram Sirpa

  SvaraRadera

Hej!
Jag skulle bli så glad om du har lust att lämna ett litet avtryck innan du går.
Kram
Jenny